Σελίδες

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Λιζ Χάρλεϊ: Το στήθος μου είναι αληθινό... Η φωτογραφία θα μας πείσει!

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, έγινε ηθοποιός και από εκεί πέρασε στην παραγωγή ταινιών και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες αποδεικνύοντας πόσο αρμονικά συνδυάζονται η ομορφιά με το μυαλό.
Στα 45 της χρόνια, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της κυρίως για την απίθανη φόρμα της, την οποία μάλιστα διατηρεί, όπως υποστηρίζει η ίδια, χωρίς τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού. 
"Μόλις διάβασα κάπου ότι έκανα προσθετική στήθους", έγραψε πρόσφατα στη σελίδα της στο Twitter. "Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι είμαι ακόμη στο... φυσικό μου", συμπλήρωσε χαριτολογώντας η Λιζ.
Τις φήμες πυροδότησαν φωτογραφίες της Χάρλεϊ με μαγιό στις πρόσφατες διακοπές της στην Ισπανία. Όπως όμως ξεκαθάρισε η ίδια, η εικόνα της δεν οφείλεται στο νυστέρι αλλά στην επιλογή του σωστού μπικίνι. "Φοράω πάντα εξαιρετικά καλοραμμένα μαγιώ", εξήγησε στη συνέχεια και σίγουρα εννοεί τα κομμάτια από τη συλλογή που σχεδιάζει η ίδια.
Η Χάρλεϊ, που είναι παντρεμένη με τον Ινδό βαθύπλουτο επιχειρηματία Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar) και έχει έναν 8χρονο γιο -τον Ντέμιαν (Damian)- από παλιότερη σχέση της με τον Αμερικανό επιχειρηματία Στιβ Μπινγκ (Steve Bing), έχει δηλώσει πρόσφατα ότι όσα χρόνια και αν πέρασαν από το τέλος της σχέση της με τον ηθοποιό Χιου Γκραντ (Hugh Grant), τον θεωρεί πάντα το "Νούμερο 1" της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου