Σελίδες

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΑΚΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΈΝΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΨΥΧΩΝ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝEΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...

(Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;;)

Σχετικα με την αποδραση αλλοδαπού κρατουμενου απο τις φυλακες Κορυδαλλου το υπουργειο Δικαιοσυνης αναφερει σε ανακοινωση του:

"Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διέταξε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες 31χρόνος αλλοδαπός κρατούμενος κατάφερε κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων, να διαφύγει της προσοχής των φρουρών, να κρυφτεί σε απορριμματοφόρο και να εξέλθει από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού. Η κίνηση του κρατούμενου που εκτίει ισόβια κάθειρξη για υπόθεση ναρκωτικών, έγινε αντιληπτή από τους άνδρες της εξωτερικής φρουράς, οι οποίοι τον καταδίωξαν με τη βοήθεια αστυνομικών. Ήδη, ο ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, υπεύθυνος για τη φύλαξη των κρατουμένων που εργάζονταν στην αποκομιδή των απορριμμάτων, με εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη ετέθη σε καθεστώς αναστολής εκτέλεσης καθηκόντων. Η καταδίωξη του αλλοδαπού συνεχίζεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου