Σελίδες

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η «πρώτη» του Ολυμπιακού

Η σεζόν ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό με διπλή προπόνηση στο ΣΕΦ. Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων» έγινε υπό το βλέμμα των Βαγγέλη Αγγέλου και Μίλαν Τόμιτς.

Οι συνεργάτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν στη διάθεσή τους 15 παίκτες το πρωί, εκ των οποίων οι τέσσερις δεν ανήκουν στον Ολυμπιακό και απλά βοηθούν στις προπονήσεις έναντι αμοιβής. Συγκεκριμένα, στην πρωινή προπόνηση στο κλειστό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το παρόν έδωσαν ο αρχηγός Θοδωρής Παπαλουκάς και οι Νεστέροβιτς, Μαυροκεφαλίδης, Γλυνιαδάκης, Πελεκάνος, Έρτσεγκ, Σλούκας, Κατσίβελης, Γιαννόπουλος, Καραθανάσης, Καμπούρης (που ανήκουν στους «ερυθρόλευκους»), καθώς και οι Παπαντωνίου, Χαριτόπουλος, Γιαννουλάκος, Δεμερτζής. Την πρωινή προπόνηση παρακολούθησε με πολιτικά και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, εν αναμονή της απόφασης για τη συγκεκριμένη ημερομηνία που υποβληθεί σε εγχείρηση στη μέση.

Στο μεταξύ, εκτός από τους αγώνες στα τουρνουά της Τουρκίας και της Κύπρου, ο Ολυμπιακός «έκλεισε» ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 27 Σεπτεμβρίου με τη Γαλατασαράϊ στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου