Σελίδες

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Αλωσε το Αλκαζάρ ο Βόλος


Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-0 της Λάρισας, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (18/8) στο Αλκαζάρ. Τα γκολ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη πέτυχαν οι Ουμπίντες και Καμπάνταης. Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Στέλιου Καντώνια και Παναγιώτη Μπαχράμη με το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΛ να κλείνει ως εξής: "Μπορεί να έφυγαν τόσο ξαφνικά από κοντά μας, αλλά θα μείνουν για πάντα ζωντανοί στη μνήμη μας και τις καρδιές μας".
Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με την Λάρισα να απειλεί με τους Μετίν, Ιγκλέσιας και Μπλάζεκ, αλλά ο Γιακούποβιτς πραγματοποίησε  εκπληκτικές αποκρούσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του Ολυμπιακού Βόλου.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ουμπίντες με εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 76` ο Καμπάνταης, μετά από σέντρα του Μόνχε, σημείωσε με κεφαλιά το 0-2, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ του αγώνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να αυξήσει περισσότερο το σκορ με τις σημαντικές ευκαιρίες από τους Ουμπίντες και Μπρέσκα.
Oι συνθέσεις:
Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας):
Αμπάρης (46` Bιέρα), Ταλ (46` Γκαμπέτας), Ταυλαρίδης (82` Κολοβέτσιος), Νταμπίζας, Κατσιαρός, Ρομέου, Ιγκλέσιας (76` Καρανίκας), Κανόμπιο (46` Μετίν), Μπλάζεκ (69` Βούζας), Μακίνουα (65` Αμπουχατζίρα), Πούρι (59` Ρέντζας).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σέλεζι (79` Ψυχογιός), Ρόκας (70` Κάστρο), Σανκαρέ, Τομάς, Ρίκκα (60` Ζαραδούκας), Αλβάρεζ (86` Σκάρος), Μόνχε, Ουμπίντες (90` Mητρόπουλος), Μπρέσκα (56` Πλιάγκας), Μαρτίν (70` Καμπάνταης).
Η φιλική αναμέτρηση της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, θα γίνει το Σάββατο (21/8) στις 18:30GR και όχι στις 17:30GR όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου