Σελίδες

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ηχητικά ναρκωτικά και πράσινα άλογα.

Από τη δεκαετία του 1930 έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την επίπτωση των ήχων, υπόηχων, υπέρηχων, στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκέφαλου.

Η μόνη γνωστή χρήση συχνότητας (υποηχητικής) η οποία είχε επίδραση πάνω στον άνθρωπο μας έρχεται από τη δεκαετία του 1960 με το σκάνδαλο που είχε γίνει στην Αγγλία. Η αστυνομία τότε είχε χρησιμοποιήσει, με άκρα μυστικότητα, φορτηγάκια με πολιτικές πινακίδες και τεράστια ηχεία τα οποία εξέπεμπαν υποηχητική συχνότητα η οποία έκανε τους διαδηλωτές να νιώθουν άρρωστοι. Τα συμπτώματα ήταν ζαλάδες, τάση για έμετο και αστάθεια. Βέβαια. Η Αγγλική ΜΙ-5 είχε δαπανήσει τεράστια ποσά για να μπορεί να διαλύει διαδηλώσεις, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι. Εκ του αποτελέσματος διαπιστώθηκε ότι η εταιρία η οποία τους πούλησε το σύστημα, ξέχασε να τους ενημερώσει ότι η διάρκεια των συμπτωμάτων ήταν κάτι λιγότερο από ένα λεπτό.
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στο περιβάλλον, όταν κάτι τον ενοχλεί, τα πρώτα δευτερόλεπτα προσπαθεί να το πολεμήσει και όταν καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει παθολογική αιτία απλά το αγνοεί ή το μπλοκάρει.
Το πώς κάποιοι επιτήδειοι καταφέρνουν να περάσουν μέσα από τα blogs και σε συνέχεια από τις εφημερίδες κάποια νέα που θα τους αποφέρουν μερικά εκατομμύρια δολαριάκια στις τσέπες δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.
Σκεφτείτε μόνο ότι μπορείτε να "νοικιάσετε" με 1000 δολάρια, για ένα μήνα δύο "πιτσιρικάδες", οι οποίοι θα αρχίσουν να κάνουν αναρτήσεις σε forums και στη συνέχεια σε blogs μέχρι να γίνει γνωστό και από τα ΜΜΕ. Θα έχετε ήδη στήσει 20-30 ή και 100 ιστότοπους οι οποίοι θα πουλάνε, νομιμότατα βέβαια, ήχους οι οποίοι στην ουσία δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα.
Το αποτέλεσμα, κάνα εκατομμύριο νέοι που θα πάνε να δοκιμάσουν το καταπληκτικό νέο ναρκωτικό και πληρώσουν ευχαρίστως 2,5 δολάρια για να το αποκτήσουν (να τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη, πλην εξόδων, 2.496.000 δολάρια προ φόρων).
Οι μισοί περίπου από τους "μαστουρωμένους" θα εμφανίσουν το σύνδρομο placibo, δηλαδή θα πείσουν τους εαυτούς τους ότι μαστουρώνουν και έτσι θα συνεχίσουν και να αγοράζουν και να διαφημίζουν στους φίλους τους το νέο μαστουρωτικό.

Τέλεια μπιζνα, θέλει κανείς να μου δανείσει 4 χιλιαρικάκια να την ξεκινήσουμε τη δουλειά 50-50; η διαφήμιση έχει ήδη γίνει και το κέρδος είναι σίγουρο.

Άντε και καλά κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου