Σελίδες

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ασελγούσε στη θετή κόρη του

Σαν κεραυνός έπεσε για την μητέρα της 18χρονης σήμερα κοπέλας από το Ηράκλειο ότι επί σειρά ετών, όταν εκείνη απουσίαζε στη δουλειά της, η ανήλικη τότε κόρη της υφίστατο τις αρρωστημένες ορέξεις του ίδιου της του πατριού! Και δυστυχώς, δεν ήταν το μόνο ανήλικο κορίτσι που έπεφτε θύμα του αδίστακτου σάτυρου!

Ο φόβος κρατούσε κλειστό το στόμα του ανήλικου –τότε- κοριτσιού για πολύ καιρό. Όταν ενηλικιώθηκε, όμως, πήρε την απόφαση να μιλήσει στην μητέρα της για την κόλαση που ζούσε… Η 41χρονη γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα και έσπευσε αμέσως να ζητήσει εξηγήσει από τον σύζυγό της. Όμως, εκείνος άρχισε να απειλεί τόσο την ίδια όσο και την ...
18χρονη θετή κόρη του!

Οι δύο γυναίκες κατέφυγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον 40χρονο άνδρα. Φαίνεται, όμως, πως η καταγγελία που υπέβαλαν άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς δύο ακόμη νεαρές κοπέλες, μεταξύ των οποίων μία 15χρονη, κατηγορούν τον ίδιο άνθρωπο ότι ασέλγησε σε βάρος τους! Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ηρακλείου που διέταξε την Αστυνομία να διερευνήσει έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου