Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ελάχιστοι μετανάστες γράφτηκαν στους καταλόγους!Τζάμπα παρακαλούσε ο Ραγκούσης σε αλβανικές εφημερίδες

Η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων έληξε στις αρχές της εβδομάδας και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των ομογενών αλλά και των μεταναστών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον έφθασε τις 17.000 σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ πληρούσαν τις προϋποθέσεις και είχαν το δικαίωμα εγγραφής στους καταλόγους 190.000. Από όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αιτήσεις κατέθεσαν επισήμως οι 11.600


και τουλάχιστον 5.400 δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αφού υπάρχουν προβλήματα με τη συγκέντρωση στοιχείων και εγγράφων τα οποία είναι απαραίτητα. Ετσι, εκτιμάται από το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα στοιχεία, ότι τελικά στην εκλογική διαδικασία θα συμμετάσχουν 6.000-7.000 άτομα.
Σχόλιο
Τί έγινε ρε παιδιά; Απέτυχε αυτή τη φορά η Ελληνικοποίηση?
Ατυχία βρε παιδί μου, την προηγούμενη είχατε εισάγει 300.000 ψήφους, τώρα μόνο 12.000;
Αχ αυτά τα παλιά κόλπα δεν πιάνουν πια, κάντε εισαγωγή ψήφων από καμιά άλλη χώρα, καμιά Ουγκάντα, καμιά Ουρουγουάη, κάνα Σουδάν, Χαρτούμ, Τζιμπουτί, αλλά για να μην κουράζεστε, δε βάζετε μια αγγελία στις Κινέζικες εφημερίδες; σίγουρα 30-40 εκατομμύρια κινέζοι θα έρθουν να σας ψηφήσουν βρε παιδί μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου