Σελίδες

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ AMBER ALERT HELLAS»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά Συνάντηση Εργασίας για το AMBER ALERT HELLAS σε χώρο που παραχωρήθηκε χάρη στην ευγενική προσφορά του Ζάππειου Μεγάρου. 

Στην πρώτη ενότητα της συνάντησης συμμετείχαν οι Υπηρεσιακοί Φορείς με εκπροσώπους από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, το Λιμενικό Σώμα, το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. , ενώ στη δεύτερη όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς (ΜΜΕ, Υπουργεία, Εθελοντικοί Φορείς, Εταιρίες Κινητής Τηλεφωνίας) που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων τονίστηκε η ανάγκη συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων με σκοπό την αποτελεσματικότερη και εύρυθμη λειτουργία του συστήματος και η ανάγκη συνεχούς και οργανωμένης συνεργασίας όλων των φορέων για την αναβάθμιση του Amber Alert Hellas χάρη στο οποίο εδώ και τρία χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών για τα οποία έχει ενεργοποιηθεί έχουν επιστρέψει με ασφάλεια σπίτι τους.

Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056
(Τμήμα Κοινωνικής και Ψυχολογικής Στήριξης)
Λεωφ. Καρέα & Δάφνης 2-Τ.Κ. 16233-Καρέας
Τηλ: 2107609550, Φαξ: 2107609554

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου