Σελίδες

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ικανοποίηση Κακλαμάνη από τις δηλώσεις Παπανδρέου για το ιστορικό κέντρο

Δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, Νικ. Κακλαμάνη για ιστορικό κέντρο.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, κατά τη χθεσινή άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε ανακοίνωσή του χαίρεται για την ταύτιση που διαπιστώνει ανάμεσα στις δικές του προτάσεις και σε αυτές του πρωθυπουργού.
Ειδικότερα ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει : «Χαίρομαι που μετά από πολλούς μήνες ο πρωθυπουργός ασχολήθηκε με το πρόβλημα που υπάρχει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και υιοθέτησε πλήρως όλες τις προτάσεις του Δήμου Αθηναίων, όπως αυτές έχουν κατατεθεί εδώ και πολλούς μήνες στα αρμόδια υπουργεία.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσαν δύο σημεία από τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού.
Το πρώτο, ότι ταυτίστηκε πλήρως μαζί μου για την αναγκαιότητα απομάκρυνσης των μονάδων ΟΚΑΝΑ από το ιστορικό κέντρο της πόλης - όλες είχαν τοποθετηθεί επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - αγνοώντας προφανώς ότι η αρμόδια υφυπουργός κυρία Γεννηματά έχει τελείως διαφορετική άποψη από τη δική του.
Και το δεύτερο που μου προκάλεσε εντύπωση είναι ότι δεν άκουσα ούτε μία κουβέντα για την ουσιαστική φύλαξη των συνόρων της Ελλάδος, προκειμένου η χώρα μας να πάψει να είναι ξέφραγο αμπέλι, όπου ο καθένας μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει και για όποιο λόγο θέλει».
Kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου