Σελίδες

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Τον ξυλοκόπησε στο λεωφορείο γιατί υπερασπίστηκε μετανάστρια!

Ένας 44χρονος άνδρας ξυλοκόπησε νεαρό μέσα σε λεωφορείο, γιατί ο τελευταίος υπερασπίστηκε μετανάστρια, η οποία επί πέντε λεπτά δεχόταν ύβρεις και απειλές από τον ρατσιστή! Το περιστατικό συνέβη στις 13 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο λεωφορείο 022 (διαδρομή πλ. Αιγύπτου - πλ. Κυψέλης).



Όλα ξεκίνησαν όταν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μια μικρόσωμη Αφρικανή, η οποία αμέσως άρχισε να δέχεται εντελώς απρόκλητα ρατσιστικά σχόλια και βρισιές από τον 44χρονο συνεπιβάτη, ονόματι Ανδρέα Μπάστα. Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και δεν αντιδρούσε, μέχρι που ο άνδρας άρχισε να την πλησιάζει απειλητικά. Τότε ο 21χρονος νεαρός που βρισκόταν δίπλα του φώναξε να αφήσει τη γυναίκα ήσυχη και η αντίδραση του ρατσιστή ήταν να τον αρπάξει από τα μαλλιά και να τον κλωτσήσει με αγριότητα, επιφέροντάς του θλάσεις στον αυχένα, ελαφρά διάσειση, μώλωπες στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Ο οδηγός τότε άνοιξε τις πόρτες, για να κατέβουν οι επιβάτες, και μετά από λίγο φώναξε την Αστυνομία, η οποία και προσήγαγε τους δύο άνδρες στο Α.Τ. Κυψέλης. Μετά την καταγραφή του περιστατικού, θύτης και θύμα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η δίκη έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου