Σελίδες

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Επικίνδυνο φιλί!!!


Ο 27χρονος Μάρκ Σμίντ από τη Βρετανία είπε να το ρίξει λίγο έξω και έτσι ήπιε κάνα δύο ποτηράκια παραπάνω γυρνώντας σπίτι ολίγον τι λιώμα.
Η σύζυγός του Τίνα Μουέλερ έξαλλη που τον είδε σε αυτή τη κατάσταση αρνιόταν να το δεχτεί στο σπίτι ενώ άρχισε τις κλασσικές ανακριτικού τύπου ερωτήσεις του στυλ "Που στο καλό ήσουν; Και τι έκανες μέχρι τέτοια ώρα έξω; Το ξέρεις ότι ανησύχησα;" Μπλα μπλα μπλα…
Ο Σμίντ μη αντέχοντας άλλο τη πολυλογία της και βρισκόμενος ήδη σε κατάσταση hangover της είπε να μαζέψει τη γλώσσα της και να τον αφήσει ήσυχο προτρέποντάς την να κάνουν… ζουζουνιές. Όμως που να φανταζόταν ότι θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου και εάν ήξερε τι θα επακολουθούσε θα προτιμούσε να μην κάνει τίποτε από αυτά.
Η 35χρονη γυναίκα ενοχλημένη από το θράσος του νεαρού τον κουτούλησε βίαια και τον άφησε σύξυλο. Υπάρχει και συνέχεια. Ο νεαρός την ακολούθησε στη κουζίνα και εκείνη μετανιωμένη του δήλωσε συγγνώμη καθώς τον άφησε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει όταν πέθανε από τον πόνο! Η 35χρονη καθώς τον φίλησε του δάγκωσε τόσο δυνατά τη γλώσσα που κατάφερε να του κόψει ολόκληρο κομμάτι!
Έντρομος ο νεαρός αιμορραγούσε καθώς έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της γιαγιάς του που έμενε δίπλα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αν και οι γιατροί δεν κατάφεραν να συγκολλήσουν τη γλώσσα του άνδρα με αποτέλεσμα να χρειαστεί 3ωρο χειρουργείο για να του κάνουν ράμματα.
Ο άτυχος νέος δηλώνει ότι του έχει καταστραφεί η αίσθηση της γεύσης καθώς πρέπει να βάζει στα φαγητά ταμπάσκο για να νιώθει τη διαφορά.
Η επικίνδυνη σύζυγος καταδικάστηκε σε 200 κοινωνικές εργασίες δηλώνοντας μετάνοια για τη πράξη της. Ο 27χρονος ωστόσο δεν θέλει να τη ξαναδεί μπροστά του και δηλώνει πως δεν την συγχωρεί με τίποτα αφού φοβάται να ξαναφιλήσει κοπέλα.
Μάλιστα την μήνυσε για 87.000 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου