Σελίδες

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

"Με βίαζε για οκτώ ώρες"

Τις εφιαλτικές ώρες που πέρασε στα χέρια του Γκαρίντο περιέγραψε σε συνέντευξή της στον Λάρι Κινγκ η γυναίκα την οποία βίασε το 1977 ο απαγωγέας της 11χρονης Τζέισι Λι Ντάγκαρντ. «Από τότε ζω με το φόβο του. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να ξεπεράσω ποτέ αυτό που μου έκανε» δήλωσε χαρακτηριστικά η 58χρονη σήμερα Κέιτι Χολ.
Η κρουπιέρισσα σε καζίνο δέχτηκε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της και εκείνος της επιτέθηκε, της έβαλε χειροπέδες και την πήγε σε μια αποθήκη, όπου τη βίασε κατ’ επανάληψη. «Νόμιζα ότι είχε πεθάνει» δήλωσε στην αμερικανική τηλεόραση. «Το να τον βάλω μέσα στο αυτοκίνητό μου ήταν... η χειρότερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου» λέει η Κέιτι που ήταν 25 ετών, όταν έπεσε θύμα του Γκαρίντο στο Σάουθ Λέικ της Καλιφόρνιας.
Είχε βγει στην πόλη για να πάρει φαγητό και να πάει στο σπίτι του φίλου της, όταν ο απαγωγέας χτύπησε το τζάμι του αυτοκινήτου της και της ζήτησε να τον πάρει μαζί της, γιατί έκανε πολύ κρύο. Ξεκίνησε λοιπόν να τον πάει εκεί όπου της είπε ότι έμενε και ξαφνικά της είπε να σταματήσει, της χτύπησε το κεφάλι στο τιμόνι, της πέρασε χειροπέδες και της είπε: «Αν παίξεις μαζί μου, δεν θα πάθεις τίποτα».
Στη συνέχεια την ανάγκασε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού, έδεσε το κεφάλι της στα γόνατά της με ένα δερμάτινο κορδόνι, την κάλυψε με ένα παλτό και την πήγε σε μια μικρή αποθήκη, όπου τη βίαζε επί οκτώ ώρες. «Ηταν σαν ένα μικρό γκαράζ. Υπήρχαν παντού κουτιά με πορσελάνες και είχε ένα στρώμα. Το είχε φτιάξει έτσι ώστε να μπορέσει να κρατήσει εκεί κάποιον για ένα διάστημα» είπε η Κέιτι Χολ στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου