Σελίδες

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ηλίθια Βουλγαρική προπαγάνδα (μέρος 1ο)


ο τίτλος της Βουλγαρικής σελίδας είναι

***"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ;"

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ




***Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"
ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ

***"ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΒΙΑΙΑ ΤΟ 1912  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ"

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

Συνεχίζουμε με τους βλακώδους εισχειρισμούς του συντάκτη (σημείωση, δεν κόβω τίποτα από όσα λέει, περισσότερο γελιο βγάζει έτσι)

***Η Μακεδονία δεν ήταν ποτέ ελληνική πριν τους  Βαλκανικούς πoλέμους

***Στην  Μακεδονία  δεν υπήρχαν Γρεκοί  πριν τον 20ο αι.

***Οι πρώτοι Γρεκοί  ήλθαν μετανάστες στην Μακεδονία το 1912 ακολουθώντας τον  στρατό τους.
***Το 1923 εμπλουτίσθηκαν με εκχριστιανισμένους Λαζοπόντιους, Οθωμανούς και Σελτζούκους και λοιπούς Οθωμανούς υπήκοους γνωστούς ως Τουρκέλληνες, που εκδιώχθηκαν από την Οθωμανική αυτοκρατορία λόγω χριστιανικού θρησκεύματος με τον χαρακτηρισμό "ανταλλάξιμοι"
***Το 1912 η Μακεδονία ελευθερώθηκε από τους Τούρκους και υποδουλώθηκε στους Γρεκούς Περισσότερα. Οι γηγενείς της κάτοικοι δεν ρωτήθηκαν ποτέ αν επιθυμούν να προσαρτηθούν στην Ελλάδα
***Μία στρατιά από  ινστρούχτορες, αστυνομικούς, δικαστές, αξιωματικούς, δικηγόρους, διοικητικούς υπαλλήλους, δάσκαλους, καθηγητές και λοιπούς εντεταλμένους έποικους, εγκαταστάθηκε στην Αιγαιακή Μακεδονία  μετά το 1912, από την λεγόμενη Παλαιά Ελλάδα, με αποκλειστικό στόχο τον βίαιο εξελληνισμό και αφομοίωση  των γηγενών της κατοίκων.
***Η Γρεκία (Ελλάδα) εδώ και 2.800 χρόνια συνορεύει προς βορρά με την Μακεδονία
***Οι Ελληνικοί ισχυρισμοί ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική αποτελούν σκανδαλώδες ψέμα και πρόσφατη εφεύρεση χωρίς καμμία ιστορική βάση
***Oλος ο  θόρυβος ότι η Μακεδονία είναι δήθεν Ελληνική, αποτελεί μια τεράστια διαστρεβλωση των γεγονότων από ένα κράτος που ψεύδεται ασύστολα ενώπιον της διεθνούς κοινότητας
***Τώρα που το τζίνι της Μακεδονίας βγήκε απ' το μαγικό μπουκάλι του, θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να τιθασευθεί
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΕ ΜΑΦΙΟΖΕ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΙΛΑΩ) ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Ιστορία (ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ WIKIPEDIA)
Η σημερινή Βουλγαρία, στα εδάφη της οποίας εκτεινόταν κατά την αρχαιότητα η περιοχή που ονομαζόταν από τους Έλληνες Μοισία, φαίνεται ότι ήταν κατοικημένη από την παλαιολιθική εποχή, ενώ είναι βεβαιωμένη η ύπαρξη ανθρώπων από τη νεολιθική εποχή. Στην εποχή του Χαλκού, φυλές προερχόμενες από το βορρά αναμείχθηκαν με τους εγχώριους πληθυσμούς και φαίνεται ότι από την ανάμειξη αυτή προήλθαν οι Θράκες και οι Ιλλυριοί. Κατά την εποχή του Ορείχαλκου, στη Βουλγαρία κατοικούσαν οι Μοισοί, ενώ προς το Δούναβη κατοικούσαν Γέτες και βορειότερα Δάκες. Στην αρχή της εποχής του σιδήρου πραγματοποιήθηκε η κάθοδος των Δωριέων και τον 8ο αιώνα π.Χ. εισέβαλαν από το βορρά οι Κιμμέριοι. Από τον 3ο αι.μ.Χ. ήταν αδιάκοπη η κίνηση λαών στη Βουλγαρία: Γαλάτες, Βησιγότθοι, Αλβανοί, Άβαροι περνούσαν αδιάκοπα από τη χώρα. Μαζί με αυτούς διείσδυσαν και οι Σλάβοι. Στους Σλάβους αυτούς ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Τιβέριος Β' παραχώρησε εδάφη στα νότια του Δούναβη. Η πρώτη επιδρομή των ανατολικών Ούννων και των Βουλγάρων κατά του βυζαντινού κράτους έγινε το 493, όταν αυτοκράτορας στην Κωνσταντινούπολη ήταν ο Αναστάσιος Α'. Ιδρυτής του Βουλγαρικού κράτους ήταν ο Ασπαρούχ. Οι Βούλγαροι υποδουλώθηκαν στους Τούρκους το 1396.

ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΓΗ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

***Quotes
***"Επί τέλους τι σημαίνει Ελληνικότητα; Αυτός ο όρος  δεν υπάρχει σε κανένα ξένο λεξικό"
***Βασίλης Ραφαηλίδης (1935-2000), Συγγραφέας- δημοσιογράφος
ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΟΘΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

***«Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό»
***Αρης Βελουχιώτης, καπετάνιος ΕΛΑΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΒΙΕΤ (ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.)

***«Όταν έλθη ο μέγας πόλεμος, ως αφεύκτως θα συμβεί μετά τινά έτη, η Μακεδονία θα γίνει Ελληνική είτε Βουλγαρική κατά τον νικήσαντα. Αν την λάβωσιν οι Βούλγαροι, δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι ικανοί να εκσλαβίσωσι τον πληθυσμόν μέχρι των Θεσσαλικών συνόρων. Αν ημείς την λάβωμεν, θα τους κάνωμεν όλους Ελληνας μέχρι της ανατολικής Ρωμυλίας»
***Χαρίλαος Τρικούπης, πρωθυπουργός Ελλάδας, συνέντευξη στην εφημερίδα Manchester Guardian  1889
Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ; ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΕΠΙ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ;

***Tο ρολόϊ της ιστορίας  χτυπά αντίστροφα για τον διαμελισμό της Ελλάδας από τρία έθνη. Η Ελλάδα θα χάσει την Μακεδονία του Αιγαίου από τους Mακεδόνες, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ηπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά στους Γρεκούς; Ο μικρός τους βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% Αλβανική

ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΤΣΙ; ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΤΟ 10% ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

***Στον διεθνή περίγυρο το ανόητο σύνθημα "Η Μακεδονία είναι Ελληνική" ακούγεται εξ ίσου παρανοϊκό με τo σλόγκαν "Η Γαλλία είναι Αγγλική" και "Η Αυστρία είναι Γερμανική"
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ

***Η Ελλάδα από το 1912 αντιμετωπίζει την Μακεδονία σαν ένα  ακατοίκητο οικόπεδο προβάλοντας πάνω του ανύπαρκτα ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω "έκτακτης χρησικτησίας" χωρίς ποτέ να ζητήσει την συναίνεση των γηγενών κατοίκων της
ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

***ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΟΙ  ΟΚΤΩ ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
***1: Το Μακεδονικό βασίλειο ήταν ελληνική χώρα
***2: Οι αρχαίοι Μακεδόνες ήσαν έλληνες
***3: Οι έλληνες αγαπούσαν τους Μακεδόνες
***4: Ο Φίλιππος Β΄ ενοποίησε τις ελληνικές πόλεις
***5: Η Ασιατική εκστρατεία  του Αλεξάνδρου ήταν κατάκτηση των  ελλήνων  
***6: Η αυτοκρατορία του Αλεξάνδρου ονομαζόταν ελληνική
***7: Ο στρατός του Αλεξάνδρου ήταν ελληνικός
***8: Η αρχαία Μακεδονική γλώσσα ήταν ελληνική διάλεκτος
ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ, ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου